Monday 14 July 2014

bath&body works haul

Jestli sledujete americké youtuberky, určitě budete znát Bath&BodyWorks. Prodávají různé svíčky, antibakteriální gely, mýdla atd. Mě zaujali nejvíce svíčky. Bohužel věci od Bath&BodyWorks se prodávají pouze v USA, takže když jsem objevila svíčky a antibakteriální gely na českém eshopu ani chvíli jsem neváhala. 
Chtěla jsem nějakou svíčku, takže jako první jsem koukala po svíčkách. Vybrala jsem si Frosted Cupcake. Docela jsem se bála jak bude vonět ale voní úžasně. Vůni bych přirovnala k Vanila Cupcake od Yankee Candle.

Dále jsem koukala po mých oblíbenných antibakteriálních gelech. Vybrala jsem si jeden teď na léto - Caribbian Escape (kokosovo-květinová vůně) a Warm Vanilla Sugar (vanilková vůně), který si nechám asi na zimu. 

A čím jste si udělali za poslední dobu radost vy? :)
INSTAGRAM // BLOGLOVIN 

3 comments:

  1. dnes som si spravila radosť novými náušnicami, náhrdelníkom a pár tričkami :) dlho som nebola na nákupoch na doplnky do izby, ale nejako sa to zmenilo, pretože som nikde nič nemohla nájsť. Tak som si kúpila aspoň oblečenie :D Z akého e-shopu máš tie sviečky ? :) sú krásne a určite by som aspoň pár chcela :)
    COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. antibakteriálne gély vyzerajú fajn :) a môžem sa spýtať, na akom e-shope si našla tie sviečky? ďakujem :) ja som si našla ako-takú letnu brigádu, tak aspoň takto som si spôsobila radosť ja :)

    ReplyDelete
  3. Svíčky a antibakteriální gely mám z eshopu http://www.plumfooleryshop.cz/ :)

    ReplyDelete