Wednesday 9 July 2014

hello everyone!

Vítám vás na mém blogu. Jmenuji se Christine a dříve jsem měla blog Nothinginmypocket. Ten jsem před necelým rokem zrušila. Protože mě blogování přestalo bavit a nerada dělám věci napůl. Ale dnes jsem se rozhodla, že bych si mohla založit nový blog a začít zase blogovat. Doufám, že se vám bude můj nový blog líbit stejně jako ten minulý :))

6 comments:

  1. Páni pěkný design, tvůj minulý blog jsem měla moc ráda, těším se na tenhle, vítej tu :-)

    ReplyDelete
  2. Tvůj minulý blog byl můj první na který jsem kdy narazila a hned jsem si ho moc oblíbila a tak mně to, že znova začínáš, velmi těší! :)

    ReplyDelete
  3. Uz ted je to muj nejoblibenejsi blog! :-)

    ReplyDelete
  4. No jsem strašně ráda! Doufám, že si blog nezablokuješ jako dřív, protože jsem na něj chodila hrozně ráda. A mimochodem, ty máš ty nejkrásnější fotky v celé blogosféře <3 Úplně jako z weheartit!

    www.katerina-f.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Milovala jsem tvůj dřívejší blog. Chodila jsem na nej, jak nejčastěji to jen šlo. Jsem tak ráda, že jsi konečně zpět. Chybela jsi mi a rozhodně i více lidem, dokážeš neskutečně inspirovat <3:)

    ReplyDelete
  6. to som strašne radaaaa! :)) mala som hrozne rada tvoj predchadzajuci blog :)) sledovala som ho ešte od čias čo si mala blog.cz ... aj som bola sklamana keď si ho zrušila :) ale vdaka tomu že ťa sledujem na insta som zistila že maš tento novy :))

    ReplyDelete