Sunday 27 July 2014

lazy sunday

Dnes jsem měla opravdu lazy sunday. Ráno jsem byla na procházce s naším psem. Dopoledne jsem konečně uklidila u mě v pokoji.
Dopoledne jsem také zkusila upéct pumpkin bread. Dost jsem se bála co z toho vznikne, už jenom proto, že na pečení moc nejsem. Ale musím říct že, je fakt dobrý. Sice jsem to upekla ve formě na bábovku, takže to nevypadá jako chléb. Chcete recept? :)
Odpoledne jsem se podívala na nový díl Pretty Little Liars. Ani nevím proč ten seriál ještě sleduju, už mě to moc nebaví ale chci vědět jak to dopadne. Dál jsem upravila design blogu a nachystala nějaké články(pokud máte nějaké návrhy na články, tak mi je napište do komentářů). A taky konečně pršelo. Poslední dobou už mě léto nějak nebaví. Nemám ráda teploty přes 30°C, jsem nejspokojenější když je tak kolem 20°C. Takže se moc těším na podzim, kdy budu moc konečně nosit i jiné oblečení než šortky a triko. Sem asi jediná co? :) 

A co jste dělali dnes vy? :)
INSTAGRAM // BLOGLOVIN 

9 comments:

  1. krásne fotky :) ja práveže mám veľmi rada teplo, leto a hlavne kúpanie :)
    Návrh na článok by som mala.. room tour tvojej izby by ma veľmi zaujímal :)
    COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Recept bych určitě brala! :) A s tím létem to mám stejně, obecně nemám ráda vedra, takže podzim a zima to u mně vede! Pamatuji si, že jsi se stěhovala, takže bych určitě taky brala room tour :)

    ReplyDelete
  3. ten roomtour, keď si sa sťahovala by bol skvelý! A na starom blogu si písala, že napíšeš nejaký článok o sebe, tak to by mohlo byť fajn :) Viem, že nechceš ukázať svoju tvár, akceptujem to :) Ale niečo ako napríklad čo študuješ, čo máš rada a podobne :)

    ReplyDelete
  4. Vyzerá to dobre, takže recept určite pridaj :)
    PLL ma už tiež moc nebaví, len chcem vedieť ako to dopadne, len keď si spomeniem, že nás čaká potom ešte 6. a 7. séria, fakt sa mi nechce :D

    ReplyDelete
  5. Rozhodně nesi jediná, taky se těším na podzim :)

    ReplyDelete
  6. také mám nejraději podzim no a nebo potom jaro..tyto horka mne ničí :) hezké foto

    ReplyDelete
  7. chlebovianočka vyzerá fajn, môžeš napísať recept :) a nejaký článok o sebe by si mohla napísať :P
    a s postojom k letu sme na tom rovnako, mňa hlavne ubíja to, ako je ráno zima, cez deň strašné teplo a večer zas zima a nedá sa poriadne odhadnúť, ako sa obliecť :)

    ReplyDelete
  8. Mně PLL pořád strašně baví. A navíc teď, s pátou sérií, mě baví ještě víc! Jsem dost zvědavá, jak to dopadne. A recept určitě napiš :)

    ReplyDelete
  9. PLL taky sleduji už akorát ze setrvačnosti
    a nejsi jediná... taky ty 30 nemusím a mám radši teploty kolem 20 kdy se dá normálně existovat, snesu tak maximálně 25

    ReplyDelete