Thursday 10 July 2014

my summer essentials ❀

První věcí, která mi v létě nesmí chybět je opalovací krém a krém po opalování. Mám světlou pokožku a rychle se spálím. Pro letošní léto jsem si vybrala opalovací krém od Sun Dance z dm a jsem spokojená. Ochrání mě před spálením od sluníčka a navíc krásně voní po kokosu. A jako krém po opalování jsem si vybrala od Hawaiian Tropic, docela dobře hydratuje a voní po papáje a kokosu (poslední dobou musím mít vše s kokosem :D).
Tyhle tři věci mi nesmí chybět v kabelce. První věcí je mini deodorant. Dále pak antibakteriální gel. Já mám z Bath&BodyWorks, je ještě z podzimní kolekce ale voní po jahodách/malinách takže ho používám teď v létě. Můžu je jen doporučit, ruce vám pak krásně voní a není cítit po alkoholu jako většina antibakteriálních gelů. Třetí věcí, bez které bych se asi neoběšla, je nějaký dobrý balzám na rty. Poslední dobou jsem si oblíbila balzám od Neutrogeny.
Ani v létě si neodpustím mít doma zapálenou nějakou svíčku. V létě mám ráda ovocné a květinové vůně. Velká svíčka je z IKEI a voní po lesních jahodách. Dále pak vosk od Yankee Candle Beach Flowers což je květinová vůně, připomíná mi vůni lilií.
Přes léto mám více času číst. Poslední dobou jsem si oblíbila knížky od Johna Greena. Už mám přečteno Hvězdy nám nepřály, Hledání Aljašky a chystám se na An Abundance of Katherines. Dále si pak chci ještě koupit Paper Town a Will Grayson, Will Grayson
Další nezbytností pro léto - kraťasy. Ať už černé, džínové nebo s aztéckým vzorem. Teď mám nejvíc oblíbenné ty puntíkaté :). Dále mě v létě baví barevná basic trika.

A jací jsou vaši letní oblíbenci? :))

INSTAGRAM // BLOGLOVIN

5 comments:

  1. Ta svíčka z Ikey - nejlepší, jakou jsem kdy z Ikey měla!

    ReplyDelete
  2. tyjo antibakteriální gel co nesmrdí po alkoholu by se mi hodil :) a Knížky od Johna Greena mám taky ráda :)

    ReplyDelete
  3. Všichni chválí značku Hawaiian, že si chci taky něco pořídit :) alespoň krém na opalován!

    ReplyDelete
  4. Ani nevies ako mi strasne chybal tvoj blog, tvoje uzasne fotky a ta inspiracia ktora z nich vychadza ! Neskutocne si ma potesila novym blogom a urcite som aj novym sledovatelom a samozrejme aj pravidelnym :-D :-)

    ReplyDelete