Monday 27 October 2014

busy days

Předem se vám chci omluvit, že jsem dlouho nenapsala žádný článek. Posledních 14 dní jsem toho měla nějak moc a blog byl poslední na co jsem myslela. Dnes mám pro vás článek s random fotkami za posledních pár dní :)
páteční zasloužený relax se skins, čajem a perníčky 

Minulý týden jsem si konečně vyzdobila pokoj na Halloween. Koupila jsem pár dýní, venku nasbírala listy a kašťany, pověsila světýlka a myslím že to vypadá dobře :)

Před pár týdny jsem také navštívila po delší době Ikeu. Koupila jsem si dva nové povlaky na polštáře. Vybrala jsem šedivé a myslím si že se budou hodí jak k mé podzimní tak i plánované vánoční výzdobě pokoje. A samozdřejmě jsem nemohla odejít bez svíček. Koupila jsme si mou oblíbenou vanilkovou a novou s vůní bonbonů.

Věc která mi udělala za poslední dobu asi největší radost. Na Pandora náramky jsem koukala před pár měsíci ale pořád jsem se nemohla nějak rozhodnout. A teď jsem jeden dostala a mám asi novou závislost :))

Dnešní volný den si plánuju užít doma. Konečně dočtu knížku kterou mám rozečtenou, kouknu se na nějaké seriály a taky musím dodělat nějaké věci do školy což už tak fajn není

A co děláte dnes nebo zítra vy? :))

5 comments:

  1. Miluju tvoje fotky, dekorace <3

    www.katerina-f.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Pokoj máš vyzdobený opravdu nádherně! Já Halloweenu žádnou zvláštní pozornost nevěnuju, ale před tvými dekoracemi teda klobouk dolů :))

    ReplyDelete
  3. Nádherná výzdoba! A hrnek z první fotečky závidím :)

    ReplyDelete
  4. tá druhá fotka ma fakt dostala! :) kráásna halloweenska výzdoba :)

    ReplyDelete
  5. Ahoj!! V první řadě bych ti chtěla říct, že jsem před léty moc ráda četla tvůj starý blog. Moc mě mrzelo, když si přestala blogovat, chyběly mi tvoje fotky,články a prostě všechno ! :D Asi dva dny zpátky jsem zadala na googlu jméno blogu a chtěla jsem zavzpomínat, přemýšlela jsem co zrovna děláš, jak se máš.. a ejhle vyjel mi tvůj nový blog. Ani nevíš jak sem ráda :) Jen tak dál a těším se na tvé nové články <3

    ReplyDelete