Tuesday 18 November 2014

36 days until christimas


Dnes mám pro vás jen takový random článek. O víkendu jsem uklidila všechnu podzimní výzdobu a vyzdobila jsem si pokoj na Vánoce/zimu. Chtěli by jste pak před Vánoci takový vánoční room tour? :)


O víkendu se chystám péct perníčky. Už jsem si našla i jak je chci nazdobit tak uvidíme jak to dopadne :)


Před pár dny jsem navštívila LUSH. Dlouhou dobu jsem tam nebyla, také jsem byla zvědavá co mají nového a celkem mě zajímala vánoční kolekce. Nakonec jsem odešla s jednou balistikou a třemi pěnami do koupele. A můžete se těšit na recenzi.


Čaje naprosto miluju a zvlášť v zimě. Jsme schopná vypít i tři denně. Na Vánoce jsem si pořídila čajový advetní kalendář a dost se na něj těším.

Také jsem už byla na perníkovém latté. A co jinak dělám? Dost mě teď zaměstnává škola. Mám pocit, že poslední dobou dělám jenom nějaké věci do školy nebo se učím. Ale zítra mám volný den tak se plánuji sejít s kamarády a také plánujeme menší výlet na prosinec ale o tom zase v jiném článku :)

Co vy? Už se připravujete na Vánoce? Máte nakoupené už nějaké dárky? :)

2 comments:

  1. určite daj winter room tour veľmi ma to inšpiruje k tomu ako si vyzdobiť izbu :) čaje milujem aj ja a naposledy som si kúpila lipton blueberry muffin a strawbery cupcake, tak som zvedavá ako budú chutiť :) a tento týždeň plánujem ísť kúpiť nejaké vianočné výzdoby a samozrejme svetielka !! :)
    COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Já jsem si v DM koupila taktéž vánoční čaj ale v zelené krabičce a je výborný :)! Fotky jsou super !

    ReplyDelete