Sunday 15 February 2015

spring beauty & fashion haul

Dnes bych vám chtěla ukázat co jsem si za poslední dobu koupila nového. Ať už co přibylo do mého šatníku nebo kosmetické taštičky :)

Věc kterou jsem si nejvíce potřebovala koupit byla nová peněženka. Tu mou jsem měla dva roky a už se začínala celkem rozpadat. Když jsem našla tuhle v Mango outletu byla jsem nadšená. Byla to přesně ta kterou jsem hledala.


Z oblečení poslední dobou nakupuji převážně basic věci, protože ty mi v šatníku nejvíce chybí. Koupila jsem si v C&A tři basic trika a to proužkaté, bílé a korálovo-růžové. Dále jsem si koupila bilý svetr v Tally Weijl a růžový cardigan se stříbrným aztéckým vzorem v Orsay.


Z kosmetiky jsem si udělala radost novou řasenkou od Maybelline, kterou můžu mimochodem jen doporučit (bude určitě v oblíbencích za únor). Dále můj oblíbený korektor od Maybelline. Pak jsem si chtěla koupit nový štětec na makeup ale nakonec jsem našla tuhle růžovou houbičku na makeup v dmku a rozhodla jsme se jí vyzkoušet. Na mém wishlistu jsem měla také paletu očních stínů od W7 in the nude což má být dupe naked 3 a tvářenku blushing hearts. Poslední věcí kterou jsem si koupila je čistící gel na obličej od Garnier. Tento jsme ještě neměla, zatím jsem s ním spokojená a krásně voní :)

Čím jste si poslední dobou udělali radost vy? :)

8 comments:

  1. krásné věcičky, mám ráda tvoje fotky :-)

    ReplyDelete
  2. Beauty blender si chcem v Dm-ku tiež kúpiť:) Skvelé veci si si kúpila, tá peňaženka je dokonalá

    ReplyDelete
  3. Ta tvářenka je krásná!
    Já si teď koupila nové hodinky, čekám až mi dojdou šaty na ples a sháním novou kabelku (a nikde se mi nic nelíbí) :)

    ReplyDelete
  4. Krásné věci :) Chtěla bych vědět kdepak jsi koupila stíny a tvářenku :)
    Verča

    ReplyDelete
  5. máš krásné nové svetry....fotky mají krásný nádech ! nejradši bych taky šla nakupovat a ještě lépé kdyby měla nekonečnou kreditku!

    ReplyDelete
  6. máš krásné nové svetry....fotky mají krásný nádech ! nejradši bych taky šla nakupovat a ještě lépé kdyby měla nekonečnou kreditku!

    ReplyDelete
  7. Také mám nejradši basic věci. Můžeš si je vzít ke všemu a jsou hezké ke všemu :)

    ReplyDelete